Wageningen University
Prezentarea programului
Programul "Food Technology" din cadrul "Wageningen University" are o vechime de 50 de ani fiind considerat cel mai bun din Europa. Studentii vor avea oportunitatea sa studieze alaturi de profesori si lectori ce ofera cursuri de: "Food Chemistry", "Food Physics", "Food Microbiology", "Product Design and Quality Management", "Food Process Engineering and Toxicology". Mai multe informatii (in limba engleza) gasiti aici.
Pentru mai multe informatii despre procedura de aplicare va rugam sa trimiteti un email la info@iec.ro. In urma solicitarii, veti fi preluat de un consilier IEC care va va oferi tot sprijinul necesar in realizarea dosarului si trimiterea aplicatiei la universitate.
Sunt eligibili doar studentii care au terminat studii de licenta intr-un domeniu relevant cum ar fi: "Food Technology or related", "Food Science or related", General agriculture / Agronomy with specialisation Food Technology", "Nutrition", "Chemical Engineering", "Laboratory Sciences", "Dairy Technology", "Biotechnology". Totodata, acestia trebuie sa aiba o medie de cel putin 70% din media totala pe anii de studiu.
Este esential ca studentii internationali sa dovedeasca abilitatile de comunicare in limba engleza, corespunzatoare nivelurilor IELTS 6.0 sau TOEFL 550 (paper based), TOEFL 213 (computer based), TOEFL 79-80 (internet based), Cambridge Certificate of Advanced English ( Grade C sau mai mare) respectiv Cambridge First Certificate (Grade B/C sau mai mare).
Studentii care aplica la programele de Master trebuie sa detina deja un certificat TOEFL, IELTS sau Cambridge, intrucat nu pot sustine testul IEC. Mai multe detalii gasiti in sectiunea de stiri a sitului www.universities.ro sau in calendarul evenimentelor de pe prima pagina.