Wageningen University
Prezentarea programului
Programul este oferit in colaborare cu "Universitatea din Copenhaga", studentii avand oportunitatea sa studieze intr-un mediu academic de inalta calitate. "Sensory Science" este un domeniu trans-disciplinar care se ocupa cu studierea modului in care fiintele umane percep lumea si actioneaza in functie de perceptiile senzoriale. Programul isi concentreaza atentia asupra functionarii sistemelor senzoriale incepand cu stimularea si perceptia, mergand pana la cunoastere si comportament. Cercetarea in domeniul senzorial alimentar urmareste o mai buna intelegere a modului in care simturile (in special mirosul, gustul si simtul tactil) reactioneaza in timpul consumului alimentar. Mai multe informatii (in limba engleza) gasiti aici.
Pentru mai multe informatii despre procedura de aplicare va rugam sa trimiteti un email la info@iec.ro. In urma solicitarii, veti fi preluat de un consilier IEC care va va oferi tot sprijinul necesar in realizarea dosarului si trimiterea aplicatiei la universitate.
Sunt eligibili doar studentii care au terminat studii de licenta intr-un domeniu relevant cum ar fi: "Food Technology or related", "Food Science or related", "General Agriculture / Agronomy with Specialisation in Food Science or Nutrition", "Nutrition/Dietetics or related". Totodata, acestia trebuie sa aiba o medie de cel putin 70% din media totala pe anii de studiu.
Este esential ca studentii internationali sa dovedeasca abilitatile de comunicare in limba engleza. In acest sens, acestia trebuie sa detina unul din urmatoarele certificate: IELTS 6.0 sau TOEFL 550 (paper based), TOEFL 213 (computer based), TOEFL 79-80 (internet based), Cambridge Certificate of Advanced English ( Grade C sau mai mare) respectiv Cambridge First Certificate (Grade B/C sau mai mare).
Mai multe detalii gasiti in sectiunea de stiri a sitului www.universities.ro sau in calendarul evenimentelor de pe prima pagina.