International Hotel Management Institute
Bachelor in European Culinary Management
Prezentarea programului
Acest program dureaza 5 luni si este o extensie pentru Higher Diploma in European Culinary Management sau a unui curs echivalent. Cursul pune accentul pe importanta administrarii departamentului culinar si pe integrarea sa in hotel/restaurant.
Bachelor in European Culinary Management include: sistemul culinar, teme si aplicatii pe baza alimentelor si a bauturii, dezvoltare personala, managementul marketing-ului strategic international si metode de cercetare. Acest ultim modul pregateste studentii pentru lucrarea de licenta care contine o tema culinara.
Cerintele pentru admitere:
- Higher Diploma in European Culinary Management sau echivalentul;
- transferul este posibil de la o scoala/colegiu/universitate de turism;
Taxa include scolarizarea. IMI ofera cazarea intr-o camera dubla din campus, cu pensiunea completa pentru 2500 CHF.
Modalitatea de aplicare
Pentru a aplica in acest program, va rugam sa trimiteti un e-mail la info@iec.ro. In urma solicitarii, veti fi preluat de un consilier IEC care va va oferi tot sprijinul necesar in realizarea dosarului si trimiterea aplicatiei la universitate.
Tuition: 23,250.00