International Hotel Management Institute
Higher Diploma in European Culinary Management
Prezentarea programului
Acest program, de 5 luni de specializare este echivalentul celui de-al treilea an universitar si este creat pentru cei care au calificari anterioare in arta si managementul culinar. Este un program ideal pentru bucatarii sefi care doresc sa se bazeze pe cunostinetele lor existente intr-un context european.
Persoanele admise vor studia gastronomia vestica, patiseria internationala, costurile alimentelor, achizitionare si comercializare, marketing si dezvoltare personala.
Cerintele pentru admitere:
- varsta minima de 18 ani;
- absolventi ai unei scoli de management hotelier sau culinar cu o motivare puternica de a se specializa in managementul culinar;
- bucatari sefi ce doresc sa dobandeasca calificarea de manager;
Taxa include scolarizarea. IMI ofera cazarea intr-o camera dubla din campus, cu pensiunea completa pentru 2500 CHF.
Modalitatea de aplicare
Pentru a aplica in acest program, va rugam sa trimiteti un e-mail la info@iec.ro. In urma solicitarii, veti fi preluat de un consilier IEC care va va oferi tot sprijinul necesar in realizarea dosarului si trimiterea aplicatiei la universitate.
Tuition: 21,000.00